Terima kasih sangat2!

f@sy@ f@ziD@ (^^)

Tuesday, November 23, 2004

cara atasi hari yg boring

tetiba terdetik pula rasa di hati untuk swimming. sebenarnya rasa tu dah ada, bak kata orang, niat tu dah ader, cuma tindakannye je yg belum ader. bukan aper, semenjak berpengalaman lemas kat dlm pool kat bangui waktu scuba dive ari tu, rasa nak blaja swimmin' tu bergelora betul! mana taknya, berapa kaki dalamnya kolam tu, pas2 terkapai2 kelemasan. sebaik ader tukang penyelamat. panik jap time tu. ingat dah mati dah! kater instructor... "mati tu tak la (kecuali dgn izinNya), tapi kalau tertelan bergelen-gelen air tu , ader kemungkinan."
so, semalam da gi jumpa instructor kat A****IK, nak amik kelas renang. lagipon, kalau boring2 ari cuti tu, boleh lepak pool, amik 10 lap jadilah...!

ari ni setat la kelas renang. semalam da gi beli kelengkapan nak belajar renang. kelakar gak rasanya . beria2 betul. beli baju renang ngn tight, google, cap... hikhikhik..
baru best nak gi scuba dive nnt klu dah tau berenang. sebenarnya, berenang ni di samping nak isi masa lapang, yg utamanya nak sahut cabaran org! member sume reti berenang. klu nak ikut gi scuba ke, pantai,mandi-manda ..bolehlah berenang. takpun, boleh jadi penyelamat.

apapun, kita tgk camne rasenye berenang. tahap kebouyancyan dah settle. org kater klu nak berenang, mesti belajar mengapung dulu. tgklah camne rasenye masuk dlm pool...terkapai2 jer..asyik melekat di tepian jer la nampaknya...EH! belum cuba belum tau..tengokla nnt...

4 comments:

billy375maxwell said...

If you are alone, call this number 800-211-9293. Connect with Real Singles from your local area instantly for only $0.99/min with a $4.99 connection fee. A true Match is only one phone call away 800-211-9293. Meet people with common interests and desires now. Check it out. 800-211-9293

markjohn8242 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

kevinerickson18380393 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

mandyerickson9357793288 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.